Cine suntem?

Noi, echipa Nextfarm, am fost dintotdeauna în stransă legatură atât cu tehnologia, cât și cu agricultura. Fie că a fost vorba de un membru al familiei care este fermier, fie că a fost vorba de studiile universitare în tehnologie și agronomie sau despre locurile noastre de muncă din sectorul de agribusiness, de la început fiecare dintre noi și-a asumat că va influența pozitiv acest domeniu.

Am pornit împreună de la o intrebare pe care ne-am adresat-o la un moment dat: “Cum poate fi mai bine decât atât?” și am modificat-o ca să ne împlinească atât pasiunea pentru tehnologie, cât și cea pentru agricultură: “Cum putem face viața unui fermier mai ușoară și ferma lui mai profitabilă cu ajutorul tehnologiei?”. Așa a luat viață proiectul Nextfarm.

Am pornit de la nevoile fermierului român și am decis să creăm cea mai avansată platformă din sectorul agricol românesc. Ne-am asumat drept misiune găsirea unei soluții complete și ușor accesibile care să răspundă acestor nevoi.

Noi vedem agricultura ca o tehnologie în sine, ceva extraordinar de avansat și frumos. Ne uităm cu admirație la acest proces al plantei de la stadiul de sămânță până la faza de maturitate și respectăm meseria de agricultor. De aceea, nu ne-am propus să schimbăm modul în care se face agricultura, ci să-l îmbunătățim în toate aspectele sale.

Cu fiecare fermier care decide să colaboreze cu noi, simțim împlinirea noastră ca echipă și asta ne face să ne uităm cu pasiune și îndrăzneală către viitorul agriculturii din România!